The Volumetric Synthesis - Stop! This Asidosia Is Not Ready Yet!

Så vacker musik

Posted June 25, 2016, 4:36 p.m. By asidosia Tags: Musik

Musik är ju underbart och dom flesta tycker verkligen om musik och det finns ås många olika typer av musik, nästan alla tycker att det är kul och det är ju många som kan spela olika typer av instrument.
Det vore kul att kunna spela instrument, det är ju många som kan spela på akustiska gitarrer och det är ju så härligt med gitarr.

Finns så mycket att välja på

Ja det finns så mycket som man skulle kunna göra och spela på för att få musik och det är kul att man kan använda nästan vad som helst för att skapa musik.
Ja det är väldigt intressant hur olika det är från land till land och vilken musikstil som det finns i varje land.

Ja det är verkligen härligt med variation så det är härligt när man får höra ny musik och nya variationer på låtar som skrivits förr och som nu görs om och blir ännu bättre med nya instrument till exempel. 
Men det är fortfarande väldigt härligt med bara en akustisk gitarr och få höra en fin låt på den.
Ja det är då underbart att man kan få fram så mycket känsla och så mycket vackert med ett enda instrument. Ja det är härligt att det går att få fram då mycket av så lite.

Skulle vilja kunna spela gitarr och bara sätta mig ner och spela när man vill, ja det är något som jag hoppas att jag ska kunna göra någon dag. 
Man måste bara bestämma sig och ha tålamod för att man ska lära sig något och inte ge upp så fort. Det är något som jag skull vilja jobba på så att jag kan bli bra på att spela gitarr. För det är något av en dröm som jag har att kunna ta upp gitarren och bara kunna spela någon låt.